LAAT JE ONDERSTEUNEN 
  ALS VERNIEUWER,
      en STORYTELLER

Leiders en ondernemers moeten mensen in beweging kunnen brengen.

Ze bedienen altijd een publiek dat naar hun kijkt met de vraag: wat is jouw verhaal? En dat zich direct na afloop van jouw verhaal afvraagt: geloof ik het?

Leiders zijn vaak vernieuwers, changemakers. De volgers hebben vertrouwen in degene die voorop gaat en raken zodanig geïnspireerd dat ook zij die richting ingaan.

Mijn coaching gaat veel meer over inzichten en transformatie dan over informatie, al zal ik je uiteraard heel wat nuttige handvatten meegeven.        

Image Image

The Hero's Journey als kompas.

‘De Reis van de Held’ is de naam die Joseph Campbell gaf aan de telkens terugkerende cyclus van gebeurtenissen in onze levens, die we herkennen in alle verhalen ter wereld.

Zo leef ook jij jouw eigen verhaal.
Hoe loopt jouw pad naar meer persoonlijk leiderschap en groei? En kan je taal geven aan je persoonlijk verhaal?

>> Naar welk gebied ben jij op weg?
>> Hoe ziet jouw beloofde land eruit? 
>> Waar wil jij graag meer invloed op hebben?
>> Weet je waar jouw kracht zit?
>> Ken je jouw valkuilen? 

COACHING
   PRAKTISCH

Bij één-op-één begeleidingswerk beginnen we steeds met een kennismaking. We bepalen samen de inhoud en het aantal sessies.

Daarna start een basistraject van minimaal 3 begeleidingssessies over een korte periode. 

Dit traject loopt gemiddeld over een periode van 1 tot 3 maanden. Die tijd is nodig om je verhaal echt te laten rijpen en groeien.

Voor een sessie nemen we uitgebreid de tijd om de diepte in te gaan. Reken op 3u effectief. Weg van je kantoor. De wijde wereld in.

 

Ik werkte zowel voor grote organisaties als KMO's. Eerst als communicatie-expert, later als leidinggevende in verschillende marketingfuncties.

De laatste 15 jaar adviseerde ik ondernemers, KMO's, creatieve professionals en bedrijven als Colruyt Group, Deloitte, Ageas, Vdab, Carglass, Janssen Pharma, Group Willemen, Toerisme Vlaanderen, KBC, Gemeente Edegem.

Ik ben auteur van 3 boeken: ‘No Story, No Fans’, Sterke leiders, sterke verhalen’, en ‘Raak!’. En een veelgevraagd spreker.

Sinds 2 jaar host ik ook de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap.

ERVARINGS-
   DESKUNDIGE

Image