LEES EN LUISTER: STERKE VERHALEN

Hieronder krijg je tribal leadership inzichten voor het organiseren, veranderen en leiden van organisaties. En kan je regelmatig kennismaken met een corporate chief en zijn of haar persoonlijk verhaal. 


OF KICK-START DE INTERNE DIALOOG:

Met een incompany inspiratiesessie, lezing of workshop.

STERKE VERHALEN
>> Artikels en podcasts


VOOR MEER PERSOONLIJKE VERHALEN
EN INSPIRATIE
>> ga hier naar de blog

 

KICK-START
DE INTERNE DIALOOG
>> Incompany SESSIE


Image

LEZING / WORKSHOP/ SEMINARIE:
STERKE VERHALEN, STERKE LEIDERS

 

Leiders en ondernemers moeten mensen in beweging kunnen brengen. Door een context van vertrouwen te creëren. Eentje waarin doelstellingen tot leven komen en mensen kunnen groeien.

Ze bedienen altijd een publiek dat naar hun kijkt met de vraag: wat is jouw verhaal? En dat zich direct na afloop van jouw verhaal afvraagt: geloof ik het?

Ik laat in mijn keynotes en workshops zien hoe leidinggevenden meer geloofwaardigheid kunnen opbouwen door te werken met de kracht van hun persoonlijke verhaal.

Met inzichten uit zowel de oudheid (de mens als vertellende aap) als uit de principes van narrative leadership, theory U, innerlijk leiderschap en neuro-psychologie leer ik hoe managers actief kunnen werken aan meer geloofwaardigheid en vertrouwen.


LEZING / WORKSHOP / SEMINARIE:
HOE BOUW JE EEN STERKE COMMUNITY?

Ik geloof dat verhalen een essentieel onderdeel zijn bij innovatie, verandering en cultuurvorming. Verhalen inspireren, verbinden en zetten mensen aan tot actie.

Leiders (lees chiefs) moeten hun tribe dienen en beschermen. Ze willen daarbij hun dromen (lees visieverhaal) omzetten in daden. Daarvoor nodigen ze mensen uit om hen te volgen. Ze nodigen hen uit in een nieuw, verbindend verhaal.

Ik neem je in deze lezing mee op een reis: the journey of a tribal leader. Hoe bewandel je jouw leiderschapspad? Welke verhalen vertel je om engagement en vertrouwen te creëren?


Image
Image

Boek me voor
     EEN inspiratie 
           sessie