Image

 

Gebundelde ervaringen

'Tribes' is gebouwd op mijn 15 jaar ervaring in het werken met verhalen. En op mijn steeds toenemende interesse in corporate antropologie.

Met deze blik kijk ik vandaag naar organisaties en zet ik de wijsheid van verhalen en stammen in bij leiderschapsontwikkeling.

Met het Tribes programma-aanbod bundel ik al mijn opgedane inzichten en professionele ervaringen. Zo ondersteunde ik reeds vele leiders en teams om vanuit de kracht van hun authentieke verhaal verbinding te maken met zichzelf en elkaar.

Corporate storytelling

Over de kracht van verhalen voor bedrijven is de laatste jaren al heel wat geschreven. Toen ik 15 jaar geleden met corporate storytelling begon, was er nochtans zo goed als niets over te vinden. Mijn ervaring rond hoe verhalen je helpen om een sterk merk te maken, bundelde ik reeds in 2011 in het boek 'No Story No Fans'.

Daarna kreeg ik de kans om met heel wat ondernemers en leiders te werken rond hoe verhalen hun leiderschap tekenen en versterken. Dat resulteerde in 2015 in mijn boek 'Sterke verhalen, Sterke leiders'. 

Communicatie, podcast en boeken

Tijdens de eerste 11 jaar van mijn carrière werkte ik als marketing en communicatiemanager bij verschillende bedrijven.

Sinds 2017 ben ik ook host van de succesvolle 'Story Club' podcast, een interviewreeks rond persoonlijk leiderschap. In 2018 verscheen mijn meest recente boek ‘Raak!’.

 

Stuur mij een e-mail +32 486 85 15 81

Inschrijven

Maandelijks een 'Tribes' verhaal
in je mailbox?

Lees onze laatste nieuwsbrief hier.