TRIBAL LEADERS
   2020 TRAJECT


Image

Een Tribal Leader is een leider die dicht bij zichzelf blijft, die op een natuurlijke manier weet te verbinden en te inspireren.

Als authentieke storyteller laat je zien wie je bent en waar je in gelooft. Zo geef je met jouw leiderschapsverhaal voeding aan duurzame gezamenlijke groei.

Ik geloof dat de thema's van tribal leadership juist in deze tijd ontzettend waardevol zijn. Om een hernieuwd elan te vinden, om betekenis te geven aan wat we doen, om orde in de chaos te scheppen, om contact te maken met elkaar en om duurzame oplossingen tot stand te brengen voor de uitdagingen van de toekomst.

In 2020 startte ik met het traject Tribal Leaders 2020

Een kleine groep mensen die 4 keer per jaar bij elkaar komen en aan de hand van thema’s werken aan hun persoonlijke groei en hun leiderschapsverhaal.

Hierbij staan de volgende Tribal Leadership thema's centraal:

>> Waardegedreven leiderschap
>> Storytelling
>> Community building

Er start een volgende groep in juni 2020.
Neem contact op voor mee info.

Image

Welk soort LEIDER
Wil jij zijn
in 2020?

Image
 

Voor wie?

In 2020 wil ik een groep samenstellen die gelooft in de principes van Tribal Leadership.

Als je intekent voor deze 4 dagen is het de bedoeling dat je er bij alle 4 bij bent. Dit is niet alleen voor mij belangrijk maar ook voor je mede-reizigers. De mix van ontvangen en delen maakt van deze 4 dagen een betekenisvolle ervaring.

>> leidinggevenden
>> ondernemers
>> creatieve professionals

Deze eerste groep Tribal Leaders wil ik heel gericht samenstellen. Wie zoekt wat? Wat kom je halen? Maar ook wat kom je brengen? 

Bij je aanmelding, geef kort aan waarom je deel zou willen uitmaken van deze 2020 groep. Daarna ontvang je van mij een kleine vragenlijst waar je je motivatie verder kan toelichten. We kunnen ook even bellen om dit alles te bespreken. Een evenwichtig samengestelde groep garandeert ook 4 bijzondere ontmoetingen in 2020.

Meld je hier aan
Image

Wat gaan
  we doen
      Samen?

Image

PROGRAMMA - 6 DAGEN GESPREID OVER 6 MAADEN

Het Tribal Leaders 2020 programma is geen training, maar zorgt voor rijke belevingsmomenten rond volgende bouwstenen en uitgangspunten:

* waardengedreven leadership
* persoonlijk leiderschap en ontwikkeling
* storytelling for leaders

Elkaar echt ontmoeten staat steeds centraal. Om samen te leren, te praten, te luisteren en betekenis te geven. Om elkaar te ondersteunen. Vanuit de wijsheid van de groep, en mij mezelf als mentor, inspirator en coach.


Image

wat gaan
   deze 4 dagen
       je brengen?


>> Je wil je leiderschapspotentieel verdiepen.

Je wil taal en betekenis geven aan je dieperliggende verhaal. Je wil meer impact. 

>> Je wil krachtiger je verhaalkracht benutten. 

Je verlangt ernaar om verandering op je werkplek te creëren.  Om een meer natuurlijke leider en verbinder te zijn.

>> Je wil meer verbinding: met jezelf, je stam en de wereld om je heen.

 

Image
Image

Praktische info

Kleine groep gemotiveerden: 4 deelnemers

De financiële bijdrage is €250 per dag (excl btw). 

Voor het totale traject van 4 dagen is dit €1.000 (excl btw). Te betalen bij de start van het traject.

Data voor alle 4 dagen worden in samenspraak met de groep afgesproken.

De locatie is warm en persoonlijk, met name in de coachingsruimte achteraan in mijn tuin. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten en om de natuur in te trekken.

Image

LIEVER 1-OP-1

    OOK INDIVIDUELE
        COACHING KAN

 

Misschien heb je het gevoel dat je op een kruispunt in je leven staat. Dat je niet precies weet welke kant je op moet. En dat je hierbij wel wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Dit is een oproep om terug contact te maken met je natuurlijk leiderschapsvermogen.

 

Image
Image

COACHING
   PRAKTISCH

Bij één-op-één begeleidingswerk beginnen we steeds met een kennismaking. We bepalen samen de inhoud en het aantal sessies.

Daarna start een basistraject van minimaal 5 begeleidingssessies over een korte periode. 

Dit traject loopt gemiddeld over een periode van 3 à 4 maanden. Die tijd is nodig om je verhaal echt te laten rijpen en groeien.

Voor een sessie nemen we uitgebreid de tijd om de diepte in te gaan. Reken op 3u effectief. Weg van je kantoor. De wijde wereld in.

 

Ik werkte zowel voor grote organisaties als KMO's. Eerst als communicatie-expert, later als leidinggevende in verschillende marketingfuncties.

De laatste 15 jaar adviseerde ik ondernemers, KMO's, creatieve professionals en bedrijven als Colruyt Group, Deloitte, Ageas, Vdab, Carglass, Janssen Pharma, Group Willemen, Toerisme Vlaanderen, KBC, Gemeente Edegem.

Ik ben auteur van 3 boeken: ‘No Story, No Fans’, Sterke leiders, sterke verhalen’, en ‘Raak!’. En een veelgevraagd spreker.

Sinds 2 jaar host ik ook de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap.

ERVARINGS-
   DESKUNDIGE

Image